Kako bomo sodelovali?

poročna-vabilaPoročne tiskovine lahko sicer naročite preko spletne trgovine. Še raje pa vidim, da mi vaše želje glede izgleda in vsebine, zaupate preko elektronske pošte finimini.dizajni@gmail.com ali s klicem na 041 975 968. Tako jih bomo lahko prilagodili vajinemu okusu in uskladili z videzom lokacije ter cvetlične dekoracije.

Izberete lahko:

Vabilo predstavljeno na spletni strani

Spremenimo mu lahko prav vse – uporabljen vzorec, obliko, pisavo, barve, postavitev in papir.

Kombinacijo vabil 

Verjetno vam je pri enem vabilu všeč pisava, pri drugem vzorec in pri tretjem oblika. Sporočite mi vaše želje in bodite brez skrbi, saj bo prilagoditve brezplačne.

Vabilo po vaši idejni zasnovi

Vabila oblikujem tudi po meri. Pošljite mi podroben opis vaših želja in morebitne skice.

PO ODDAJI NAROČILA

Boste v roku treh dni, prejeli tri različne predloge izgleda vabila. Nato se mi boste oglasili z vašimi morebitnimi popravki ali dodatnimi željami. Popravke bomo delali, dokler vama vabilo ne bo povsem všeč.
Po vajini potrditvi, bo šlo vabilo v tisk in ga lahko pričakujeta v 4-8 dneh. Odvisno od kompleksnosti vabila. Tiskovine običajno pošiljam po pošti, možen pa je tudi oseben prevzem na Vrhniki ali okolici.

USKLAJENOST VABIL Z OSTALIMI POROČNIMI TISKOVINAMIporočna-vabila

Ostale poročne tiskovine, ki jih potrebujeta in želita na vajin poročni dan, bomo uskladili z videzom vabila. Za prav vsako vabilo, vama lahko izdelam stilsko usklajene menijske in imenske kartice, sedežni red, oznake miz, zahvale, nalepke za vino in darilca, kartončke, brošure in različne napise.

CENA VABIL

Na spletni strani so vsem vabilom pripisane cene. Veljajo za najbolj pogosto naročeno količino vabil, to je okrog 30 kosov. V primeru, da želite več vabil, si lahko pri vsakem vabilu pogledate lestvico popustov, vezanih na količino.

Prav vse cene pa že vsebujejo oblikovanje, prilagoditve in spremembe, tisk, papir in tudi kuverte. Torej, vse. Barvo kuvert določimo skupaj, glede na videz vabila.