Finimini

Nina

T: 041 975 968

E: finimini.dizajni@gmail.com

FB: https://www.facebook.com/finiminidizajni/

Ta zapis je namenjen predvsem tistim, ki se odločate za naročilo poročnih tiskovin. Kot izkušena (bivša:)) organizatorka porok, namreč dobro vem, da je poroka zelo osebna in parom pomembna reč. Zato verjamem, da ničesar ne želite prepustiti naključju. In prav je tako, saj gre za dogodek, ki ga boste doživeli le enkrat v življenju. Upam.

Če sklepam po sebi, bi si želela sodelovanja z nekom, ki mi lahko svetuje. Gre pač za nakup storitve, ki jo človek redko potrebuje in se nanjo posledično ne spozna. In prav to vam nudim.

Svetovanje na podlagi večletnih izkušenj, predloge za inovativne popestritve na vajini poroki in pomoč pri izboru ustreznih tiskovin. Takih, ki se lepo podajo lokaciji in cvetlični dekoraciji. Zato svetujem, da moje dosedanje delo jemljeta zgolj kot zbirko fotografij, kjer najdeta kakšno idejo in spoznata, kaj vama je všeč in kaj ne. Za vaju bom namreč po brezplačnem svetovanju in odkritju vajinih želja, ustvarila kaj povsem novega.

Ker uživam v oblikovanju tiskovin. Sproščajo me. In ker sem ljubiteljica vsega lepega, stremim k temu, da so tiskovine usklajene z ostalo dekoracijo poroke. Ker tiskovine so del dekoracije.

Dobrodošli na moji strani. 

Kontaktni obrazec