Vabilo Dona

6.00

Na voljo vam je v katerikoli barvni kombinaciji. Spremenim mu lahko tudi pisavo, postavitev teksta, barvo in ostalo. Cena že vsebuje oblikovanje po vaših željah, tisk, izdelavo in kuverte v želeni barvi. Pečat se doplača dodatno 0,80 €/kom.

Poročne tiskovine lahko sicer naročite preko spletne trgovine. Še raje pa vidim, da mi vaše želje glede izgleda in vsebine, zaupate preko elektronske pošte finimini.dizajni@gmail.com ali s klicem na 041 975 968. Tako jih bomo lahko prilagodili vajinemu okusu in uskladili z videzom lokacije ter cvetlične dekoracije.

IZBERETE LAHKO:

Vabilo predstavljeno na spletni strani
Spremenimo mu lahko prav vse – uporabljen vzorec, obliko, pisavo, barve, postavitev in papir.

Kombinacijo vabil
Verjetno vam je pri enem vabilu všeč pisava, pri drugem vzorec in pri tretjem oblika. Sporočite mi vaše želje in bodite brez skrbi, saj so prilagoditve brezplačne.

Vabilo po vaši idejni zasnovi
Vabila oblikujem tudi po meri. Pošljite mi opis vaših želja in morebitne skice.

PO ODDAJI NAROČILA
Boste v roku treh dni, prejeli nekaj različnih predlogov izgleda vabila. Nato se mi boste oglasili z vašimi morebitnimi popravki ali dodatnimi željami. Popravke bomo delali, dokler vama vabilo ne bo povsem všeč.
Po vajini potrditvi, bo šlo vabilo v tisk in ga lahko pričakujeta v 4-8 dneh. Odvisno od kompleksnosti vabila. Tiskovine običajno pošiljam po pošti, možen pa je tudi oseben prevzem na Vrhniki ali okolici.

USKLAJENOST VABIL Z OSTALIMI POROČNIMI TISKOVINAMI
Ostale poročne tiskovine, ki jih potrebujeta in želita na vajin poročni dan, bomo uskladili z videzom vabila. Za prav vsako vabilo, vama lahko izdelam stilsko usklajene menijske in imenske kartice, sedežni red, oznake miz, zahvale, nalepke za vino in darilca, kartončke, brošure in različne napise.

CENA VABIL
Na spletni strani so vsem vabilom pripisane cene. Veljajo za najbolj pogosto naročeno količino vabil, to je okrog 30 kosov.

Prav vse cene že vsebujejo oblikovanje, prilagoditve in spremembe, tisk, papir in tudi kuverte. Torej, vse. Barvo kuvert določimo skupaj, glede na videz vabila.

 

Kategorije: , ,