Igrica: Kaj bi raje?

8.00 5.70

Greš na otroško rojstnodnevno zabavo in potrebuješ darilo v zadnjem hipu? Ali pa bi se le rada igrala nekaj novega s svojim otrokom? Hitro prižgi svoj tiskalnik, prenesi datoteko in natisni. Škarje v roke in že čez nekaj minut boš pripravljena za igranje ali obdarovanje. Poleg 122-tih kartic z vprašanji, boš našla še 8 praznih, na katere lahko dopišeš vprašanje po tvojem izboru. Natisneš lahko tudi nalepko za na škatlico/posodico/kozarček, kjer jih boste hranili (najdeš jo na zadnji strani prejete datoteke). Datoteko prejmeš v trajno last, zato jo lahko natisneš znova in znova, kar pomeni, da imaš vedno pri roki darilo za otroški rojstni dan ;).

Nekaj nasvetov:

PRIPRAVA

  • kartice lahko natisneš na bel ali pa barvni papir po tvojem izboru (jaz sem izbrala perla zlatega)
  • potrebuješ 11 listov velikosti A4; priporočam nakup tršega papirja
  • za nalepko predlagam nakup bele papirnate nalepke velikosti A4 (ugodno jih dobite v vsaki papirnici)
  • potrebuješ: tiskalnik, papir in škarje. Opcijsko: nalepka in kozarček oziroma nekaj za shranjevanje.

IGRA

  • Pravil ni oziroma jih lahko določite sami. Prav tako ni omejeno število igralcev. Vsekakor pa je fino, da sta vsaj dva 😉
  • Običajno se s hčerko menjava. Ona izvleče vprašanje, jaz odgovorim. In obratno. Redko se zaključi brez obrazložitve oziroma debate in smeha Odlična igra za preživljanje kakovostnega časa z otroci.;OB NAKUPU PREJMETE PRAVICE ZA UPORABO DATOTEKE V LASTNE NAMENE. To pomeni, da jo lahko natisnete zase ali za darilo, ni pa dovoljena prodaja datoteke ali natisnjene grafike.Takoj po oddaji naročila in PLAČILU S KARTICO, boste na vpisani naslov prejeli datoteko, ki jo lahko prenesete na svoj računalnik in natisnete želeno velikost. Če plačate po predračunu pa prejmete datoteko v roku 24-ih od prejetega plačila.